Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jul.2023, 00:30

Ana će pući od muke: Kačavenda ima novu drugaricu, ne odvaja se od Jurićeve Milene (foto)

Nova drugarica Milene Kačavende veoma je uticajna u državnom vrhu Srbije
Poznato je da se Milena Kačavenda i Ana Ćurčić više ne druže. Naime, Ana je nakon Zadruge rešila da prekine druženje sa nesuđenom kumom koja se tako predstavljala dok je Ćurčićeva boravila u rijalitiju. Međutim, pomenuta nesuđena kuma ne gubi vreme, naprotiv, već se, naime, pojavila nova drugarica Milene Kačavende, i to ne bilo koja.
Pročitajte: Milena Kačavenda >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << osula paljbu po bivšoj kumi – Zbog Ace smo se distancirale, ovim se zakopala do kraja života Ata images

Naime, sudeći po Instagramu, nova drugarica Milene Kačavende je ni manje ni više nego državna sekretarka za turizam – njena imenjakinja Milena Popović koja je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem. Naime,  Milena je postavila na Instagram sliku sa letovanja, a Kačavenda joj je brže-bolje ostavila komentar.
Pročitajte: Milena Popović nikad srećnija – Beba je stigla da smiri sve strasti i posloži sve na svoje mesto Ona je poslednjom objavom na svom Instagram profilu pokrenula lavinu komentara. Naime, Milena se uslikala u kupaćem kostimu, a njeno bujno poprsje je bilo u prvom planu.
– Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno – napisala je u svojoj objavi Popovićeva, nova drugarica Milene Kačavende.
Pročitajte: Milena i Jurić nikad srećniji – Udovica Olivera Ivanovića na meti gnusnih provokacija žena: Profitirala na pogibiji muža (foto) Foto: Youtube printscreen

Nesuđena kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, odmah je stavila komentar ispod fotke, a Milena joj je odgovorila emotikonom u obliku srca.
– Nije idealno vec perfektno – napisala je Kačavenda.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: Svet
IZVOR: Svet
FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.