Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2023, 16:34

Ana Petrović proglašena za "Inženjerku godine" u Srbiji

U Privrednoj komori Srbije danas je za "Inženjerku godine" proglašena generalna direktorka firme "Global Substation Solutions" Ana Petrović. Svečanost je organizovana u okviru inicijative koju su pokrenuli PKS, kompanija Simens Srbija i udruženje "Inženjerka godine" sa ciljem promocije inženjerske struke među budućim studentkinjama, a ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović rekla je da se u konkurenciji našlo 10 fantastičnih žena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ana Petrović proglašena za „Inženjerku godine“ u Srbiji

Izvor: Danas, 20.Jun.2023

Za inženjerku 2023. godine u Srbiji proglašena JE generalna direktorka kompanije "Global Substation Solutions" Ana Petrović, a u okviru inicijative Privredne komore Srbije (PKS), kompanije Simens Srbija i udruženja "Inženjerka godine", koja za cilj ima da inspiriše mlade žene za studije i karijeru...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.