Ana Pakvin i Stiven Mojer čekaju blizance

Izvor: Glas javnosti, 17.Jul.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Pakvin i Stiven Mojer čekaju blizance

LOS ANĐELES - Zvezde serije "Prava krv" Stiven Mojer i Ana Pakvin čekaju blizance, prenosi "Didžital spaj".

Glumački par u aprilu je saopštio da će uskoro postati roditelji, a Mojer je nedavno medijima rekao da Pakvinova čeka blizance.

"Obožavam svoju decu. Oni su nešto najbolje što postoji i to što ćemo imati još dvoje znači da će čitava situacija biti još luđa, ali je to sasvim kul", rekao je glumac koji iz prethodne veze ima dvoje dece.

Mojer i Pakvin, koja je dobila Oskara za sporednu ulogu u filmu "Klavir", venčali su se 2010. godine posle dve godine zabavljanja.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Pakvin i Stiven Mojer čekaju blizance

Izvor: Blic, 17.Jul.2012

Zvezde serije "Prava krv" Stiven Mojer i Ana Pakvin čekaju blizance...Glumački par u aprilu je saopštio da će uskoro postati roditelji a Mojer je nedavno medijima rekao da Pakvinova čeka blizance..."Obožavam svoju decu. Oni su nešto najbolje što postoji i to što ćemo imati još dvoje znači...

Nastavak na Blic...

Ana Pakvin i Stiven Mojer čekaju blizance

Izvor: Kurir, 17.Jul.2012

LOS ANĐELES - Zvezde serije "Prava krv" Stiven Mojer i Ana Pakvin čekaju blizance, prenosi "Didžital spaj"...Glumački par u aprilu je saopštio da će uskoro postati roditelji, a Mojer je nedavno medijima rekao da Pakvinova čeka blizance..."Obožavam svoju decu. Oni su nešto najbolje što postoji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.