Ana Marija Zujovic iz mladosti Fitnes sampionku pre operacija ne biste prepoznali

Izvor: medio.rs, 15.Jan.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija Zujovic iz mladosti Fitnes sampionku pre operacija ne biste prepoznali

Taman kad pomislite da ne može ništa da vas iznenadi, pojavi se stranica "Hvala plastičaru" da vam dokaže suprotno.

Fitnes šampionka Ana Marija Žujović je najveću medijsku pažnju dobila pošto je optužila bivšeg dečka voditelja Vlade Stanojevića za fizičko zlostavljanje.

Nakon toga je postala prava klaberka koja se ne smiruje, pa neretko možete da je vidite u noćnom provodu u Beogradu. Trenutno uživa u vezi sa novim dečkom košarkašem Ninom Čelebićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a verujemo da mu je izgled njegove devojke od ranije, veoma malo poznat.

Stranica na Instagramu "Hvala plastičaru" ima tendenciju da obori popularnost i Zvognja ukoliko ovako nastavi, s obzirom na to da je za dva dana dobila skoro sedam hiljada lajkova. Stranica se, kako navode, bavi nepoznatim osobama koje postaju poznate iz nepoznatih razloga, a na spisak su uvrstili u Ana Mariju.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.