Ana Kostadinović iz Beograda kreće na najlepši posao u Srbiji

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kostadinović iz Beograda kreće na najlepši posao u Srbiji

Najlepši posao u Srbiji, da tri meseca putuje po našoj zemlji i o tom putu izveštava na društvenim mrežama, dobila je Ana Kostadinović iz Beograda, apsolvent novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Članak Ana Kostadinović iz Beograda kreće na najlepši posao u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najuspešnije predstavila lepote Srbije, pa dobila posao i platu "iz snova"

Izvor: B92, 16.Maj.2019

Apsolventkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka Ana Kostadinović dobila je "najlepši posao na svetu", odnosno tri meseca će putovati po Srbiji i i o toj avanturi izveštavati na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...

Ana je dobila najlepši posao u Srbiji

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019

Najlepši posao u Srbiji, da tri meseca putuje po Srbiji i o tom putu izveštava na društvenim mrežama, dobila je Ana Kostadinović iz Beograda, apsolvent novinarstva na Fakultetu političkih nauka...Prema rezultatu konkursa koji je objavila platforma za onlajn-rezervisanje turističkih tura po Srbiji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.