Izvor: Piplmetar.rs, 24.Jul.2023, 07:30

Ana Ćurčić OBJAVILA POTRESNO PISMO Zvezdanove majke! „HTELA SAM DA SKOČIM SA TERASE…“

Nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić uključila je lajv na Instagramu, a tom prilikom odlučila je da otkrije istinu o majci svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, Slavici Slavnić.
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Naime, Ana je pročitala oproštajno pismo, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Zvezdanova majka htela da sebi oduzme život, a u tome ju je sprečio Anin sin.
– E, onda sledi izjava Slavice, kada je htela da se ubije, pa ju je moj sin sprečio. Meni su se doktori krstili i pitali su me što sam prihvatila nju kao pacijenta, da je to odgovornost i obaveza – rekla je Ćurčićeva, a potom pročitala Slavičinu izjavu.
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Ja, Slavica Slavnić izjavljujem da sam dana 20. 10. 2020. godine, probudila sam se neraspoložena i jednog trenutka sam razmišljala da skočim sa terase i okončam sebi muke. Gledala sam visinu, jer živim na petom spratu i shvatila sam da ako bih to uradila, unesrećila bih porodicu. Moja snaja je videla da sam na terasi i sve ovo napisano sam i njoj priznala – stoji u izjavi koju je Ana objavila.
– Ja sam u to vreme bila na treningu, pa kada su mi javili, odmah sam otišla kući, tu je bio moj sin i njegova drugarica- rekla je Ćurčićeva.
Slavica Slavnić (Foto: Instagram/ana_curcic_official)
Ana Ćurčić je, sa druge strane, sinoć bila na meti voditelja Darka Tanasijevića, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „ŠTO ANA NIJE REKLA DA BULIĆ NEMA ŽENU DOK JE PRIČALA DA SU SAMO PRIJATELJI?!“ Voditelj saterao u ćošak Zoricu Marković!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON NAPADA NA ZVEZDANA, OGLASILA SE I ANA - ona ispričala šta zna o kobnoj noći za Slavnića: Evo ko je krivac

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023

Sukob kod Ćurčićeve uživo..Ana Ćurčić je imala lajv na svom Instagramu, gde je konačno pokušala da razreši šta je bilo sa parama koje je Zvezdan Slavnić, navodno, ukrao od pomoći za bolesnu ženu...Ona je u svom programu uključila Draganu i Džuli, dva poznata imena podrške, a svaka od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.