Ana Brnabić: Verujem da će 2018. godina doneti Srbiji prosperitet i ojačati ekonomiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Brnabić: Verujem da će 2018. godina doneti Srbiji prosperitet i ojačati ekonomiju

Premijerka Ana Brnabić uputila je danas novogodišnju čestitku građanima Srbije u kojoj je izrazila uverenje da će 2018. godina doneti zemlji prosperitet, utvrditi njen evropski put, ojačati ekonomiju i poboljšati kvalitet života svih građana.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, premijerka je u čestitki poželela građanima da im nova godina donese zdravlja, uspeha na ličnom planu i ispunjenje svih želja.

"Verujem u naš potencijal i u našu sposobnost da se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izborimo i s najvećim izazovima koji nas očekuju, jer ste vi, građani Srbije, nesumnjivo zaslužili bolju budućnost u koju svi verujemo. U ime svog tima i u svoje lično ime, želim da vam 2018. godina donese mnogo sreće, više lepih trenutaka i manje briga. Želim vam da svojim porodicama darujete ljubav i da s prijateljima i najbližima provodite dragocene trenutke", navela je Ana Brnabić.

Premijerka je kazala i da će Vlada Srbije i u 2018. godini nastaviti da radi za sve građane, da otvara nova radna mesta i stvara bolje uslove za život.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.