Amerikanka Rouz Blenčard puštena na slobodu FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 28.Dec.2023, 16:16

Amerikanka Rouz Blenčard puštena na slobodu FOTO/VIDEO

Žena koja je učestvovala u ubistvu majke nakon višegodišnjeg maltretiranja, Rouz Blenčard, puštena je na slobodu posle sedam godina provedenih iza rešetaka.

Blenčard je izdržavala je 10. godišnju zatvorsku kaznu.

Njen partner Nikolas Godejon, kojeg je upoznala preko interneta i koji je nasmrt izbo Rouzinu majku Di Di nožem koji mu je dala Rouz, ostaje iza rešetaka na doživotnoj kazni zatvora, prenosi Bi-Bi-Si.

Rouz Blenčard iz Misurija je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi britanski javni servis, maltretirala njena majka Di Di koja ju je, iako je Rouz bila zdrava, smatrala bolesnom, ophodila se tako prema njoj, davajući joj invazivne i bespotrebne terapije.

Rouz se opirala, a nakon što je preko interneta upoznala Nikolasa, sa kojim je ušla u romantičan odnos, njih dvoje su ubili Di Di.

Rouz je na Fejsbuku objavila status koji je uznemirio prijatelje Di Di, koji su ubrzo pronašli njeno telo i pozvali policiju.

Rouz i Nikolas uhapšeni su u saveznoj državi Viskonsin, gde je on živeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DALA DEČKU NOŽ DA JOJ UBIJE MAJKU Oslobođena Amerikanka koja je nakon godina zlostavljanja usmrtila majku

Izvor: Blic, 28.Dec.2023

Žena koja je učestvovala u ubistvu majke nakon godina maltretiranja, Rouz Blenčard, a izdržavala je 10-godišnju zatvorsku kaznu, puštena je danas na slobodu posle sedam godina provedenih iza rešetaka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.