Amerikanac koji je greškom bio 45 godina u zatvoru dobiće 1,5 miliona dolara

Izvor: Danas, 21.Maj.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac koji je greškom bio 45 godina u zatvoru dobiće 1,5 miliona dolara

 Amerikanac koji je proveo 45 godina u zatvoru pre nego što je proglašen nevinim za delo za koje je bio optužen, dobiće 1,5 miliona dolara obeštećenja zbog sudske greške, saopštile su danas vlasti američke savezne države Mičigen. Članak Amerikanac koji je greškom bio 45 godina u zatvoru dobiće 1,5 miliona dolara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Greškom bio 45 godina u zatvoru, dobiće milione

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019

Amerikanac koji je proveo 45 godina u zatvoru pre nego što je proglašen nevinim za delo za koje je bio optužen, dobiće 1,5 miliona dolara obeštećenja zbog sudske greške, saopštile su danas vlasti američke savezne države Mičigen...Foto: MONDO/Goran Sivački ilustracija..Ričard Filips (73)...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.