Amerika kriva za Čavesov rak?

Izvor: B92, 29.Dec.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika kriva za Čavesov rak?

Karakas -- Predsednik Venecuele Ugo Čaves postavio je pitanje da li je Amerika razvila tajno oružje kojim je moguće izazvati rak.

On se takođe pita i da li je ono upotrebljeno na levičarskim liderima u Južnoj Americi.

"Da li bi bilo čudno da je Amerika razvila tehnologiju kojom može izazvati rak i da mi ništa o tome ne znamo?", pitao je Čaves u govoru održanom u vojnoj bazi, preneo je BBC.

Predsednik Venecuele podvrgnut je medicinskom tretmanu početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, kada mu je dijagnostikovan rak, a do njegovog "glasnog razmisljanja o problemu" došlo je dan nakon što je rak tiroidne žlezde konstatovan kod levičarske predsednice Argentine Kristine Kirhner.

"Mi ćemo živeti i pobedićemo rak", poručio je argentinskoj predsednici Čaves, prenose agencije.

Predsednica Argentine Kristina Fernandez de Kirhner (58) obolela je od raka tiroidne žlezde i biće podvrgnuta hirurškoj intervenciji 4. januara, a predsednička ovlašćenja preneće na svog zamenika na 20 dana.

Uz lidere Venecuele i Argentine, kancer je dijagnostifikovan i kod predsednika Paragvaja Fernanda Lugoa, predsednice Brazila Dilme Rusev kao i kod njenog prethodnika Lule da Silve, naveo je BBC.

Ugo Čaves je u više navrata optužio vladu u Beloj kući da planira njegovo ubistvo ili smenu sa vlasti.

Energična predsednica Argentine nakon što joj je dijagnostikovan rak, a pre hirurške intervencije, izjavila je da će tražiti da bude počasni predsednik udruženja osoba koje su preživele rak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čavez: Amerikanci nas zarazili rakom?!

Izvor: Mondo, 29.Dec.2011

Venecuele Hugo Čavez postavio je danas pitanje da li je Amerika razvila tajno oružije kojim je moguće izazvati kancer i da li je ono upotrebljeno na levičarskim liderima u Južnoj Americi.

Nastavak na Mondo...

Amerika kriva za Čavesov rak?

Izvor: S media, 29.Dec.2011

Predsednik Venecuele Ugo Čaves postavio je pitanje da li je Amerika razvila tajno oružije kojim je moguće izazvati kancer...On se takođe pita i da li je ono upotrebljeno na levičarskim liderima u Južnoj Americi..."Da li bi bilo čudno da je Amerika razvila tehnologiju kojom može izazvati rak i...

Nastavak na S media...

HUGO ČAVEZ: AMERIKANCI SEJU RAK PO SVETU

Izvor: Kurir, 29.Dec.2011

Predsednik Venecuele postavio je pitanje da li je Amerika razvila tajno oružije kojim je moguće izazvati kancer i da li je ono upotrebljeno na levičarskim liderima u Južnoj Americi..KARAKAS - Predsednik Venecuele Hugo Čavez postavio je pitanje da li je Amerika razvila tajno oružije kojim je moguće...

Nastavak na Kurir...

Amerika kriva za "epidemiju" raka?

Izvor: B92, 29.Dec.2011

Predsednik Venecuele Hugo Čavez postavio je danas pitanje da li je Amerika razvila tajno oružije kojim je moguće izazvati kancer i da li je ono upotrebljeno na levičarskim liderima u Južnoj Americi..."Da li bi bilo čudno da je Amerika razvila tehnologiju kojom može izazvati rak i da mi ništa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.