Američkom marincu glavu razbio Uroš Mišić?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2013, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američkom marincu glavu razbio Uroš Mišić?

BEOGRAD -

Beogradska policija traga za Urošem Mišićem zbog sumnje da se u beogradskom klubu "Plastik" tukao sa pripadnikom obezbeđenja američke ambasade, saznaje Radio-televizija Srbije.

Prema nezvaničnim saznanjima RTS-a, policija traga za Mišićem zbog jučerašnjeg incidenta u "Plastiku", kada je flašom razbio glavu američkom marincu koji u Beogradu radi kao obezbeđenje ambasade.

U "Plastiku" nisu hteli da komentarišu sinoćni događaj, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pi-ar kluba Danijela Gašparac negirala da je situacija bila dramatična kao što pojedini mediji prenose, navodi se na sajtu RTS, na kome se dodaje i da je nakon intervencije obezbeđenja, klub nastavio normalno da radi.

Mišić je nedavno pušten iz zatvora nakon odslužene petogodišnje kazne zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića.

Apelacioni sud u Beogradu smanjio mu je kaznu sa 10 na pet i po godina.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za Urošem Mišićem zbog tuče

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2013

Beogradska policija traga za Urošem Mišicem zbog sumnje da se u beogradskom klubu "Plastik" tukao sa pripadnikom obezbedenja američke ambasade, saznaje Radio-televizija Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Slušaj Uroša Mišića: Zašto država ne kažnjava huligane?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Feb.2013, 11:57

Beogradska policija traga za navijačem Crvene Zvezde Urošem Mišicem zbog tuče u beogradskom klubu "Plastik", u kojoj je povređen pripadnik obezbeđenja američke ambasade.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.