Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jan.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki državni sekretar u iznenadnoj posjeti Pakistanu

Američki državni sekretar Džon Keri je danas doputovao u nenajavljenu posjetu Pakistanu, kako bi od rukovodstva ove zemlje zatražio jačanje borbe protiv ekstremista i eliminisanje skloništa terorističkih organizacija duž granice sa Afganistanom.

Pakistan je pokrenuo operacije protiv ekstremista poslije prošlomjesečnog napada talibana u Pešavaru, u kojem je ubijeno 150 osoba, uglavnom djece.

Keri će zatražiti i intenzivnije akcije protiv ekstremističkih organizacija koje napadaju ciljeve u Indiji, javlja AP.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

John Kerry u Pakistanu: Talibani ne smiju dijeliti na dobre i loše već da se protiv njih mora boriti

Izvor: SandzakPress.net, 13.Jan.2015, 13:34

Amerika – Američki državni sekretar John Kerry pohvalio je antiterorističke operacije koje provode pakistanske vlasti protiv talibana i istakao da se talibani ne smiju dijeliti na dobre i loše već da se protiv njih mora boriti jer predstavljaju prijetnju Pakistanu, SAD-u i cijelom svijetu. U okvitu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.