Američki donatori a ne francuski tajkuni plaćaju za radove na Notr Damu

Izvor: Danas, 14.Jun.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki donatori a ne francuski tajkuni plaćaju za radove na Notr Damu

 Francuski milijarderi koji su obećali velike donacije od stotine miliona evra za obnovu izgorele katedrale Notr Dam nisu još platili ni cent za restauraciju tog francuskog nacionalnog spomenika, navode crkveni i poslovni zvaničnici. Članak Američki donatori a ne francuski tajkuni plaćaju za radove na Notr Damu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvaničnici: Američki donatori a ne francuski tajkuni plaćaju za radove na Notr Damu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2019

Francuski milijarderi koji su obećali velike donacije od stotine miliona evra za obnovu izgorele katedrale Notr Dam nisu još platili ni cent za restauraciju tog francuskog nacionalnog spomenika, navode crkveni i poslovni zvaničnici...Umesto toga uglavnom su američki građani, preko humanitarne fondacije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.