Američke snage u akciji: Uništeni su

Izvor: B92, 03.Feb.2024, 16:57

Američke snage u akciji: Uništeni su

Američka Centralna komanda (Centcom) saopštila je danas da su američke snage oborile nekoliko bespilotnih letelica iznad Crvenog mora.

Letelice su oborene u petak, a dodaje se i da su uništena četiri drona koja su pobunjenici Huti planirali da ispale sa teritorije Jemena, navodi Rotjers.

"Američke snage identifikovale su bespilotne letelice u oblastima koje kontrolišu Huti u Jemenu i utvrdile da predstavljaju neposrednu pretnju teretnim brodovima i američkim ratnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brodovima u regionu", istakli su iz Centcoma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAD: Oborili smo nekoliko bespilotnih letelica iznad Crvenog mora

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2024

VAŠINGTON - Američka Centralna komanda (Centcom) saopštila je danas da su američke snage oborile nekoliko bespilotnih letjelica iznad Crvenog mora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.