Američka baza zatvorena zbog naoružanog muškarca

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka baza zatvorena zbog naoružanog muškarca

Američka vazdušna baza Mekdil na Floridi zatvorena je zbog naoružanog muškarca koji se pojavio ispred baze, saopštili su zvaničnici.

Baza je zatvorena oko 7.00 sati ujutru po lokalnom vremenu, nakon što je policija javila da se jedna naoružana i opasna osoba nalazi blizu jednog od izlaza, rekao je portparol baze Teri Montrouz.

On je dodao da nije bilo pucnjave i da niko u bazi nije povređen, kao i da su do 8.00 ujutru svi izlazi iz baze ponovo bili otvoreni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Za sada nema podataka o identitetu osumnjičenog.

Podsećanja radi, pre mesec dana u vojnoj bazi Pensakola na Floridi došlo je do pucnjave u kojoj su poginule četiri osobe uključujući napadača.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.