Amela Terzić pobedila na Svetosavskoj trcu Valjevu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amela Terzić pobedila na Svetosavskoj trcu Valjevu

Juniorski prvaci Evrope u krosu Barnabaš Bene iz Mađarske i Amela Terzić iz Novog Pazara, pobednici su Svetosavske trke u Valjevu.

Amela Terzić

 

Kod seniora, drugi je bio Jasmin Ljaljić, treći Šandor Sabo, dok su potom kroz cilj prošli Mirko Petrović i Miroslav Bogićević.

 

Među seniorkama, drugo mesto je zauzela Ilda Dautović, treće Nataša Ćulafić, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << četvrta je bila Tijana Prijović.

 

Dobre rezultate u juniorskoj konkurenciji ostvarili su Milan Mitrović, Miloš Mitrović i Janko Urošević, dok su najbolje juniorke Nađa Cerovac, Jagoda Zečević i Elvidina Zornić.

 

Najbrži pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova je Darko Anić iz novosadske Žandarmerije, ispred Miroslava Savića i Gorana Pantelića iz Policijske uprave Valjevo.

 

Trčali su i pripadnici Vojske Srbije, pobedio je Ivan Milošević ispred Aleksandra Parandilovića i Mirka Panića.

 

U Svetosavskoj trci, organizovanoj 15. put, nadmetalo se više od 150 učesnika svih uzrasta, od predškolskog do veterana.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Amela Terzić pobedila na Svetosavskoj trci u Valjevu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2013

Juniorski prvaci Evrope u krosu Barnabaš Bene iz Mađarske i Amela Terzić iz Novog Pazara, pobednici su Svetosavske trke u Valjevu... ..Amela Terzić.. .. ..Kod seniora, drugi je bio Jasmin Ljaljić, treći Šandor Sabo, dok su potom kroz cilj prošli Mirko Petrović i Miroslav Bogićević... ..Među...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.