Ambasadorka Čen Bo: Hvala narodu Srbije na podršci Vuhanu VIDEO

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 22:44

Ambasadorka Čen Bo: Hvala narodu Srbije na podršci Vuhanu VIDEO

Ambasadorka Narodne Republike Kine u Srbiji Čen Bo večeras je, povodom otvaranja Vuhana za saobraćaj sa drugim gradovima, zahvalila narodu Srbije na podršci.

"Od ponoći 8. aprila po pekinškom vremenu, izlaz iz Vuhana je ponovo otvoren za saobraćaj sa drugim gradovima u Kini. Tokom proteklih 76 dana, građani Vuhana su dali veliki doprinos i žrtvu u borbi protiv virusa. Hvala narodu Srbije na pruženoj podršci Vuhanu u najtežim vremenima", navela je ambasadorka na Tviteru.

Kineske vlasti odblokirale su izlaz iz Vuhana, koji je bio žarište epidemije korona virusa i 76 dana bio odsečen od sveta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.