Ambasador SAD u centru skandala, gde je nestala džamija?

Izvor: B92, 23.Maj.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador SAD u centru skandala, gde je nestala džamija?

Jerusalim -- Tenzije koje su se nadvile nad Jerusalimom postale su još snažnije i to zahvaljujući Fotošopu, piše “Raša tudej“.

Američki ambasador dospeo je u centar skandala pošto je na poklon dobio sliku Jerusalima na kojoj umesto džamije Al Aksa stoji Treći jevrejski hram.

Dejvid Fridman, ambasador u Izraelu, poklon je dobio od organizacije “Ačija“ koja pomaže deci koja imaju poteškoće u učenju.

Na slici umesto džamije Al Aksa stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hram.

Kako je saopštila američka ambasada, Fridman nije bio “svestan slike koja je stajala ispred njega u trenutku kad je fotografija snimljena“.

“On je duboko razočaran time da bi neko iskoristio priliku tokom njegove posete Bnei Braku da stvori kontroverzu“, saopštila je Ambasada.

Ambasada je takođe zahtevala izvinjenje od organizacije koja je uručila poklon.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ambasador SAD u centru skandala, gde je nestala džamija?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2018

Tenzije koje su se nadvile nad Jerusalimom postale su još snažnije i to zahvaljujući fotošopu, piše "Raša tudej"...Američki ambasador dospeo je u centar skandala pošto je na poklon dobio sliku Jerusalima na kojoj umesto džamije Al Aksa stoji Treći jevrejski hram...Dejvid Fridman, ambasador...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.