Ambasador SAD posetio Šabac, raduje ga što se čuju različita mišljenja

Izvor: Beta, 10.Jan.2020, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador SAD posetio Šabac, raduje ga što se čuju različita mišljenja

Ambasador SAD u Srbiji, Entoni Godfri, posetio je danas Šabac gde je s gradskim rukovodstvom razgovarao o dostignućima i mogućnostima tog grada i projektima koje finansira Vlada SAD.Gradska uprava je prenela da je Godfri rekao da ga raduje što se u Šapcu različita mišljenja mogu čuti i u okviru civilnog društva, i u lokalnoj vlasti: "Smatram da je zdrava debata esencijalni deo aktivnog demokratskog društva i uveren sam da ovaj grad ima svetlu budućnost".Gradonačelnik Nebojša Zelenović je ocenio da Šabac može da bude primer jer je grad koji je otvoren, u kojem se misli, govori i radi slobodno, i dodao da želi da i Srbija bude takva."Mi smo slobodan, otvoren i prijateljski grad koji želi dobre odnose sa svima. Želimo da vidimo Šabac i Srbiju u Evropskoj uniji, i želimo da Srbija bude deo zapadne civilizacije", rekao je Zelenović."Oduvek smo ponosni na prijateljstvo koje imamo sa američkom ambasadom", rekao je Zelenović i istakao je da su gostu danas pokazali "zašto smo dobili nagrade za grad koji je najbolje mesto za domaće i strane investicije, za otvoreni grad, za otvorenu, brzu i efikasnu administraciju".Ambasador je rekao da je "impresioniran svime što ste preduzeli da privučete strane investicije i omogućite bolji život svojim ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ambasador SAD posetio Šabac, raduje ga što se čuju različita mišljenja

Izvor: Danas, 10.Jan.2020

Ambasador SAD u Srbiji, Entoni Godfri, posetio je danas Šabac gde je s gradskim rukovodstvom razgovarao o dostignućima i mogućnostima tog grada i projektima koje finansira Vlada SAD.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.