Ambasador SAD o kampu na Zlatiboru: Mi podržavamo drugačije aktivnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador SAD o kampu na Zlatiboru: Mi podržavamo drugačije aktivnosti

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skat reagovao je na omladinski kamp na Zlatiboru u kome su deca prolazila vojničku obuku i naveo da oni podržavaju drugačiju vrstu aktivnosti.

"Zanimljivo je da ruske kolege podržavaju paravojni kamp za decu na Zlatiboru, dok @USEmbašySerbia podržava košarkaške kampove, takmičenja iz geografije i pripreme srednjoškolaca za školovanje u Americi", naveo je Skat na svom Tviter nalogu.

Kamp na Zlatiboru zatvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je 17. avgusta, nakon što se u medijima pojavila informacija da su se u njemu deca i mladi do 24 godine učili snalaženje u prirodi, ali i da rukuju replikama oružja i eksplozivnim napravama.

Mediji su objavili da je decu obučavala ruska paravojna grupa E.N.O.T Korp.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Skat: Ruske kolege podržavaju paravojni kamp, mi košarkaški

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skat reagovao je na omladinski kamp na Zlatiboru u kome su deca prolazila vojničku obuku i naveo da oni podržavaju drugačiju vrstu aktivnosti..."Zanimljivo je da ruske kolege podržavaju paravojni kamp za decu na Zlatiboru, dok Ambasada SAD podržava...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.