Izvor: Beta, 15.Sep.2010, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD pozdravila rad srpskog pravosudja

BEOGRAD, 15. septembra 2010. (Beta) - Američka ambasada u Beogradu pozdravila je u sredu rad pravosudja Srbije u slučaju Miladina Kovačevića, optuženog za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život američkom državljaninu.

"Ambasada SAD ceni transparentnost i kooperativnost srpskog sudstva u vodjenju krivičnog postupka protiv Miladina Kovačevića zbog napada na američkog gradjanina Brajana Stajnhauera u maju 2008. godine", rečeno je agenciji Beta u Ambasadi.

Miladin Kovačević nagodio se juče sa tužilaštvom da prizna krivicu za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život Amerikancu Brajanu Štajnhaueru, u zamenu za kaznu od dve godine i tri meseca zatvora za krivično delo za koje je zaprećena kazna do osam godina zatvora.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.