Ambasada SAD: Podržavamo Otvoreni Balkan i saradnju

Izvor: B92, 27.Maj.2022, 18:23

Ambasada SAD: "Podržavamo 'Otvoreni Balkan' i saradnju"

SAD podržavaju napore ka unapređenju regionalne saradnje, uključujući inicijativu "Otvoreni Balkan", saopštila je američka ambasada u Prištini.

Istovremeno su naveli da Kosovo ima pravo da određuje samostalno svoje spoljnopolitičke prioritete.

Kako prenosi Gazeta ekspres, na pitanje da li smatraju da Kosovo treba da se pridruži inicijativi "Otvoreni Balkan", u odgovoru ambasade je navedeno da SAD podrzavaju takve vidove saradnje, ali i da Kosovo ima pravo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << određuje svoje spoljnopolitičke prioritete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ambasada SAD u Prištini: Podržavamo Otvoreni Balkan i saradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2022

SAD podržavaju napore ka unapređenju regionalne saradnje, uključujući inicijativu "Otvoreni Balkan", saopštila je američka ambasada u Prištini, ali su istovremeno naveli da Kosovo ima pravo da određuje samostalno svoje spoljnopolitičke prioritete...Kako prenosi Gazeta ekspres, na pitanje da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.