Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alkoholisani vozač: Riba je pila, ne ja

Vozači koje policija uhvati da upravljaju automobilom pod dejstvom alkohola pokušavaju da se izvuku uz nevjerovatne priče.

Obrazloženje vozača iz Viskonsina koji je izjavio da se "osjećao na alkohol" zato što je prije vožnje pojeo ribu pohovanu u pivu nije impresioniralo porotu, pa je ovaj 76-ogodišnjak početkom februara proglašen krivim zato što je upravljao automobilom u pijanom stanju.

Džon Przibila, kojeg je 2014. patrola zaustavila dok je vozio automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prema riječima policajca osjećao se na alkohohol. Iako je Džon tvrdio da je to zbog ribe koja je pripremana u pivu, test je pokazao da je nivo alkohola u krvi znatno iznad dozvoljenog.

Policija je podnijela prijavu za vožnju u pijanom stanju, a naknadnom provjerom utvrđeno je i da mu je vozačaka dozvola istekla. Takođe je više puta sankcionisan zbog upravljanja automobilom pod dejstvom alkohola.

(NN/B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.