Alivodić donio pobjedu Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 16.Sep.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alivodić donio pobjedu Novom Pazaru

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su gostujuću ekipu Zemuna sa 2:1, u utakmici devetog kola Prve lige Srbije. Domaćin je poveo golom Ivana Pejakovića u 38. minutu, izjednačio je Nenad Adžibaba u 56, a trijumf Pazaru na derbiju trenera Darka Tešovića doneo je Enver Alivodić u 67. minutu. Utakmicu na Gradskom stadionu pratilo je oko 3.500 gledalaca. Novopazarci sada imaju 14 bodova i napredovali su do četvrte pozicije na tabeli, dok je Zemun na 13. mestu sa 11. Novi Pazar će u 10. kolu gostovati Radničkom iz Pirota, a Zemun ekipi Smedereva 1924.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić torpedovao Kalču

Izvor: SandzakPress.net, 16.Sep.2019

Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je večeras Kalču u Nišu sa 3:2, u derbiju prvog kola Prve futsal lige Srbije. Domaćin je poveo sa 2:0 golovima Andrijana Kneževića u petom i Aleksandra Janjića u sedmom minutu, ali je Pazar stigao do preokreta, a sva tri pogotka postigao je Ninoslav Aleksić,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.