Aligator usmrtio ženu na Floridi, pa ga zatim ubili FOTO

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 13:25

Aligator usmrtio ženu na Floridi, pa ga zatim ubili FOTO

Aligator dužine četiri metra ubijen je nakon što je primećen sa posmrtnim ostacima žene u čeljustima na Floridi, saopštila je policija.

Svedok je ispričao lokalnim medijima da je u kanalu Largo video aligatora kako u ustima drži donji deo torzoa.

Kancelarija šerifa okruga Pinelas saopštila je da je životinja ubijena i potvrdila da su u vodi pronađeni ostaci 41-godišnje Sabrine Pekam.

Pod kojim okolnostima je umrla žena utvrdiće istraga. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u petak u 13.50 po lokalnom vremenu primila dojavu o telu u vodi. Džamarkus Bulard je rekao da je bio na putu na razgovor za posao kada je video aligatora sa nečim što je na prvi pogled izgledalo kao lutka u ustima.

"Primetio sam da ima telo u ustima, donji deo tela. Kada sam ga video, otrčao sam pravo ka vatrogascima", priseća se on u intervjuu lokalnoj televiziji Foks 13. Nesrećna žena je živela u kampu za beskućnike u blizini šumovitog područja, istakla je njena porodica.

"Veruje se da je možda hodala do ili od svog kampa u blizini potoka u mraku i da ju je iz vode napao aligator. Niko ne zaslužuje da umre ovako", napisala je Breauna Doris, koja se identifikovala kao ćerka od žrtve. Vlasti su saopštile da je aligator ubijen i uklonjen sa plovnog puta pre nego što je policijski ronilački tim pronašao ostatke žene.

Obližnji stanovnici rekli su da su već videli male aligatore na tom području, ali ne veličine životinje pronađene u ovom slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.