Izvor: Piplmetar.rs, 31.Okt.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alen Ademović počeo kao frizer, danas svira 12 instrumenata i jedan je od najboljih glasova na ovim prostorima

Momak koji nas je osvojio svojim glasom i unikatnim „trilerima“, Alen Ademović, frontmen je grupe Miligram.
Karijeru je počeo sa Goranom Bregovićem u orkestru koji se zvao: „Orkestar za svadbe i sahrane“. Kako je to izgledalo, poslušajte:

Na poslednjem albumu Gorana Bregovića, Alen peva glavni vokal  a prekretnica u njegovoj karijeri se dešava sa pesmom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << „Kruška“ u grupi Miligram, sa kojom poznaje ultra poznat:

Alen je 1987. godište, rođen je u Nišu, a danas živi u Beogradu sa suprugom i dve ćerke. Neverovatno ali istinito, ovaj talentovani čovek svira čak 12 instrumenata!

Međutim, on tvrdi da glasom ipak barata najbolje (u to smo se uverili) i da u sred noći ako ga probudite može otpevati bilo kakav žanr.
Alen je inače bio ženski firizer, Bregu je šišao 7 punih godina, a danas samo šiša svoju ženu i izvlači joj pramenove.  A što se njihovog odnosa tiče, Alen kaže:
– Žena i ja se volimo kao dva đavola, jedno bez drugog ne možemo. Ona je svesna da obožavateljke idu uz moj posao, ali samo dok se ponašaju kao fanovi. Možemo se slikati i porazgovarati, ali ništa više od toga. Nikada nije bilo neprijatnih situacija, a mislim i da neće jer imam sjajnu publiku. Ona dolazi na naše nastupe prvenstveno zbog dobre svirke, jer znaju da im je uz nas provod zagarantovan. 
Alenu su porodica i pevanje sve, kaže da radi ono što najviše voli.
I mi mu želimo da to i nastavi, jer je stvarno izuzetan i specifičan pevač!
(Jasmina R./Kurir)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.