Aleksić: Opozicija će pobediti u Beogradu

Izvor: Beta, 05.Feb.2022, 11:53

Aleksić: Opozicija će pobediti u Beogradu

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će ta stranka i u izbornoj kampanji ponuditi gradjanima plan i program za "normalniji i bolji život" i da će opozicija "sigurno pobediti" u Beogradu."Siguran sam da će Vladeta Janković biti gradonačelnik Beograda posle 3. aprila. On je jedan od najvećih živih srpskih intelektualaca i dokazani borac za demokratiju. Siguran sam i da će Janković podržati lustraciju i ispitivanje porekla imovine i oduzimanje nelegalno stečene imovine i privodjenje pravdi bez izuzetka svih koji su se na bilo koji način u prethodnim godinama ogrešili o moralne i pravne norme", rekao je Aleksić u intervjuu u listu "Danas".Na pitanje "da li će Narodna stranka učestvovati u kampanji", Aleksić je rekao da je Narodna stranka članica koalicije Ujedinjena Srbija koja će učestvovati na izborima."Obično oni koji učestvuju na izborima učestvuju i u predizbornoj kampanji kako bi gradjanima što bolje predstavili svoje kandidate i program, a mi imamo i odlične kandidate i odličan program, a nastavićemo da razotkrivamo namere režima da rasproda srpsku zemlju, vazduh, reke, šume, zlato, litijum…", rekao je Aleksić."Naš cilj je da uspostavimo sistem u kojem će svi gradjani biti jednaki i u kojem će za sve važiti ista pravila, bez povlašćenih ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Aleksić: Opozicija će pobediti u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Feb.2022

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će ta stranka i u izbornoj kampanji ponuditi građanima plan i program za "normalniji i bolji život" i da će opozicija "sigurno pobediti" u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.