Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2023, 05:56

Aleksandra Prijović u Zagrebu se pojavila bez šminke: Svi u neverici gledali u njeno lice (foto)

Aleksandra Prijović bez šminke – prirodna lepota je očigledna
Aleksandra Prijović večeras održava prvi od pet zakazanih koncerata u zagrebačkoj Areni. Ona je danas u hrvatsku prestonicu stigla u društvu supruga Filipa, sina Aleksandra i majke Borke, a večeras im se, nesumnjivo, pridružio i ostatak porodice koja je pevačicina najveća podrška. Aleksandra Prijović bez šminke je stigla u Zagreb, gde su je dočekali brojni fotografi, no, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pevačica nije skrivala lice.
Ata images

Prijovićka je oduvek želela da je publika upozna baš onakvu kakva jeste, zbog toga nikada nije skrivala ništa iz svog života, ni bivše ljubavi, ni porodicu, ni plastične operacije, pa ni to kako izgleda bez šminke.
Pročitajte Modni duel – Ceca i Prijovićka identično obučene, kojoj bolje stoji ovaj autfit ANKETA  Upravo zbog svoje iskrenosti Prija je zadobila brojne simpatije, te nije ni čudo da je jedina muzička zvezda kojoj je pošlo za rukom da napuni pet zagrebačkih Arena.
Instagram

Aleksandri će se večeras na bini pridružiti i njen kum Aco Pejović, koji je takođe, jedan omiljenih pevača u Hrvatskoj, a ujedno i Prijina najveća podrška. Pored Pejovića, gost na prvom Aleksandrinom kocertu u Zagrebu biće i Željko Samardžić.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.