Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2023, 19:39

Aleksandra Prijović rasprodala i četvrtu zagrebačku Arenu: Karte planule u tri dana

Srpska folk zvijezda Aleksandra Prijović (28) prije samo tri dana najavila je i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, a već danas stigla je vijest da je i on rasprodat.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBORILA SVE REKORDE Aleksandra Prijović rasprodala i ČETVRTU ARENU u Zagrebu: Karte rasprodate u NEVEROVATNOM ROKU

Izvor: Blic, 07.Okt.2023

Samo tri dana nakon što je zvanično otvorena prodaja za četvrtu Arenu Zagreb i još jedan koncert Aleksandre Prijović iz ovog grada u Hrvatskoj stiže neverovatna vest.

Nastavak na Blic...

"ONA BI PRODALA I KAPUT NA PLAŽI" Nakon što je Aleksandra rasprodala i 4. Arenu u Zagrebu, reakcije fanova postale hit na mrežama

Izvor: Blic, 08.Okt.2023, 15:42

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je najavila četvrti koncert u Areni u Zagrebu, da bi samo par dana kasnije hrvatski mediji objavili i da je taj koncert rasprodat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.