Izvor: Piplmetar.rs, 10.Mar.2024, 15:30

Aleksandra Mladenović u javnosti sa NOVIM DEČKOM – Sin je uspešnog biznismena i tretira je kao PRINCEZU! (FOTO)

Aleksandar Dojkić
|

nedelja, 10. mart 2024. 12:59h


Pevačica Aleksandra Mladenović ponovo uživa u ljubavi sa novim dečkom, nakon strašne godine koju je preživela kada je ljubavni plan u pitanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Aleksandra Mladenović sa novim dečkom • Aleksandar Dojkić / Ringier


Aleksandra Mladenović sa novim dečkom
Naime, ekipa „Blica“ je uslikala Mladenovićku na aerodromu „Nikola Tesla“ po povratku sa nastupa, a nju je sačekao dečko, izvesni Darko Dobričanin koji joj je odmah pomogao sa torbama.
Darko je njene stvari ubacio u automobil, a onda su se zajedno uputili u nepoznatom pravcu.
Mladenovićeva je bila u crnoj kombinaciji, bez šminke na licu i sa naočarama, dok je njen izabranik bio u majici i farmerkama, a oboje su bili vidno raspoloženi.
Aleksandra Mladenović sa novim dečkom
Kako se šuškalo u medijima, Darko je sin uspešnog biznismena i bio je u vezi sa pevačicom Kajom Ostojić.
Podsetimo, Aleksandra Mladenović prijavila je, sada već bivšeg dečka Stefana Čečara, zbog uznemiravanja i pretnji, te ga i optužila za krađu. Tada je MUP Srbije izdao nalog za hitno napuštanje naše države, a Prekršajni sud ga je kaznio sa 120.000 dinara. DETALJNIJE PROČITAJTE U ODVOJENOM LINKU.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.