Izvor: Piplmetar.rs, 24.Okt.2023, 03:30

Aleksandra Mladenović U POLICIJI DAJE IZJAVU! Drama zbog bivšeg dečka koji joj je došao na vrata: „ON JE PSIHOPATA!“

Ivana Bradanji
, |
Dejana Nikolić
|

ponedeljak 23. oktobar 2023. 23:59h


Pevačica Aleksandra Mladenović pozvala je policiju nakon što joj je bivši dečko došao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vrata.
Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier) • Ringier


Aleksandra je pozvala policiju koja je odmah reagovala, a nakon nekoliko minuta ona je izašla iz stana i uputila se u policijsku stanicu.
Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović se oglasila za Informer i otkrila da je imala mnogo problema sa mladićem sa kojim je bila u vezi. Kako je rekla, on joj je uzeo dosta novca, ali i pretio da će izvršiti samoubistvo.
Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier/Ana Sabotinovski)
Na društvenim mrežama je izvesni mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su Mladenovićeva i on u vezi.
U prvih nekoliko storija on je pokazao kako ljubav cveta među njima, a kasnije je objavio materijal koji pokazuje kako su njih dvoje ipak zaratili. Naime, Mladenovićeva je njega optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu devojku.
Aleksandra Mladenović (Foto: Ringier)
Tim povodom se oglasila Mladenovićeva koja je rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.
– Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je pevačica za medije.
Šta je Aleksandra Mladenović, sa druge strane, ranije ispričala o ovom mladiću pogledajte u odvojenom tekstu: „Stalno me je maltretirao!“ Aleksandra Mladenović SKUPILA HRABROSTI pa progovorila o HORORU sa bivšim dečkom
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.