Izvor: Piplmetar.rs, 15.Maj.2023, 07:31

Aleksandar je isti majka: Saška Veselinov pokazala dvomesečnog sina, ništa nije povukao na Đokoviće FOTO

Fotografija Aleksandra Đokovića raznežiće svakog
Pre nepuna dva meseca porodica Đoković postala je brojnija za još jednog člana kada je na svet stigao, Saškin i Đoletov sin, koji je poneo staro srpsko ime Aleksandar. Bake i deke, stričevi i mnogobrojni prijatelji nekoliko dana proslavljali njegovo rođenje, a mlada mama se svega dvadesetak dana od porođaja vratila poslovnim obavezama, što su mnogi dočekali sa oduševljenjem.
Pročitajte: Ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Saška Đoković zapravo izgleda nakon porođaja – Prošlo je više od mesec dana, istina je da više NE LIČI NA SEBE FOTO Ata images

Naime, nekadašnja voditeljka danas mlada preduzetnica otvorila je prvi salon venčanica i time ostvarila najveći san. Kako je tada izjavila Aleksandar je divna i umiljata beba koja ne pravi mami i tati nikakve probleme već uživaju u svakom novom danu. Zatim su se uputili u Banja Luku gde je održan ovogodišnji „Srpska open“ na čijem čelu se nalazi Đorđe Đoković te je najmlađi član najpopularnije porodice pratio svog strica Novaka iz vip lože sa svega mesec dana života.
Pročitajte: Otac Novaka Đokovića počinio neoprostiv greh – Zbog onoga što je uradio godinama plakao iza zatvorenih vrata
Sada je osvanula na Instagarmu prva fotografija Aleksandra Đokovića i njegove mame. Slika je nastala tokom dnevne šetnje, a dečak je bio u kengur nosiljci i imao je preslatku kapicu na glavi te mu lice nismo mogli videti, mada sudeći po komentarima članova porodice, on je nasledio najlepše od oca i majke.
Pročitajte: Snaje Đokovića su u jednom veoma složne – Ovo je tajni plan kako da razore porodicu Đoković Instagram

– Mama i sin – napisala je kratko ona uz objavu.
Komentari, čestitke i lepe misli nizale su se ispod fotografija a Saškini pratioci složni su u stavu da iz nje isijava sreća te da se vidi da su oni mlada, srećna i porodica puna ljubavi za naslednika.  Mnogi su joj poželeli da ne čeka dugo sa drugim detetom nego da uskoro ponovo obraduju najlepšim vestima.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SIN NAM RETKO PLAČE" Saška Veselinov o porodici i majčinstvu, otkrila da li joj Đole pomaže oko bebe, a evo šta kaže o proširenju porodice

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

Saška Veselinov i Đorđe Đoković pre dva meseca dobili su sina kojem su dali ime Aleksandar, a ona je sada progovorila o majčinstvu i porodici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.