Aleksandar Šapić gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 14.Dec.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Šapić gost Novog dana

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić komentarisaće u Novom danu aktuelnosti o kojima piše i dnevna štampa

Da li je na vidiku kraj borbi u Alepu i hoće li se održati sporazum o prekidu vatre? Da li je moguće evakuisati civile? Može li se izbeći krajnja humanitarna katastrofa? O ovome u temi jutra govoriće analitičar Mirko Dautović.

Glumac i pevač, poznato lice nekadašnje jugoslovenske kulturne scene, Frano Lasić, održaće 20. decembra koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "Vremeplov" u beogradskom Domu omladine. Šta je spremio za publiku u Beogradu, ali i Novom Pazaru u reći će nam u regionalnoj temi.

Crnogorsko-srpska crna komedija "Igla ispod praga", nakon turneje po različitim kontinentima i mnogih pozitivnih kritika, konačno stiže i u domaće bioskope. Tim povodom gost naše rubrike Izlog je reditelj filma Ivan Marinović.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šapić: Tender tako napisan da se ne bi provukao Sejo Kalač

Izvor: N1 televizija, 15.Dec.2016, 10:35

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić rekao je u Novom danu televizije N1 da javna nabavka za izvođače na dočeku Nove godine u toj beogradskoj oštini jeste pisan kako bi na njemu prošli određeni bendovi i pevači, poput Vlade Georgijeva. Iako smatra da je izbor umetnika na tenderu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.