Aleksandar Radojičić: Ne maštam o internacionalnoj karijeri

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Radojičić: Ne maštam o internacionalnoj karijeri

Tumačio je veliki broj uloga u domaćoj kinematografiji, a ne želi da se zanosi, poput mnogih glumaca, te se ne nada međunarodnoj karijeri o kojoj mnoge njegove kolege maštaju.

- Iskreno, sve manje imam vremena za maštanje na tu temu, mnogo je obaveza, brojni su izazovi i problemi sa kojima se susrećem, tako da mi ne preostaje ništa drugo do da živim u realnosti i od svog posla tu gde jesam - započinje priču Aleksandar Radojičić, koji se proslavio ulogom Balerine u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Montevideo".

 -Naravno, uvek postoji šansa da se tako nešto dogodi, da dobijete priliku u nekoj drugačijoj priči. Trenutno sa Milošem Bikovićem snimam rusko-srpski film, pa postoji mogućnost da me neko zapazi i ponudi saradnju, ali na to ne mogu da utičem - dodao je za "Hello".

- Na meni je da se trudim, da učim ruski i da, ukoliko se otvori mogućnost za nešto više, budem spreman da pokušam. Ali ne želim da spakujem kofere, zaputim se tamo negde i kažem: "Dobar dan, ja sam došao". Imam dovoljno godina i realizovanih projekata u svojoj zemlji da bih tek tako otišao negde da radim neki drugi posao i čekam svoju šansu. Nemam ništa protiv ljudi koji to učine, ali ja imam dete, zaposlen sam u pozorištu i za takvu odluku bila bi potrebna veća šansa od odlaska na kasting - zaključio je Radojičić, koji sutradan puni 30 godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.