Izvor: RTS, 12.Sep.2022, 13:03

Aleksandar Jovanović Ćuta predsednik skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine

Poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta, iz poslaničke grupe "Moramo Zajedno", izabran je za predsednika skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine.
Aleksandar Jovanović je rekao da će u radu Odbora moći da učestvuju svi zainteresovani građani, "od čobana do akademika", i dodao da će se sednice održavati najmanje u parlamentu, te da će već sledeća biti u Majdanpeku, kod planine Starica.
Tamo se, tvrdi, dešava "vanredno stanje", koje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kaže, mora da se zaustavi, i da je obaveza da predstavnici Odbora budu sa građanima.
"Imamo probleme i ne znamo gde ćemo pre", istakao je Jovanović.
Za njegovog zamenika izabran je Milimir Vujadinović iz poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".
Do izbora predsednika, tim Odborom je predsedavala dr Danica Grujičić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za predsednika Odbora Skupštine Srbije za zaštitu životne sredine izabran Aleksandar Jovanović Ćuta

Izvor: Danas, 12.Sep.2022

Članovi Odbora Skupštine Srbije za zaštitu životne sredine danas su za predsednika tog odbora izabrali Aleksandra Jovanovića Ćutu iz poslaničke grupe "Moramo – zajedno".

Nastavak na Danas...

„Tamo zaista preti da nekome odleti glava“: Aleksandar Jovanović Ćuta o sukobima na Starici

Izvor: Danas, 12.Sep.2022

Odbor za zaštitu životne sredine Skupštine Srbije je danas konstituisan, a sledeća sednica Odbora će biti u Majdanpeku. Zakazaću je već sledeće nedelje – kaže za Danas narodni poslanik Zajedno – Moramo, Aleksandar Jovanović Ćuta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.