Aleksandar Jerkov gošća Novog dana

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Jerkov gošća Novog dana

Internacionalna sekretarka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov biće gošća teme jutra Novog dana televizije N1, u sredu 1. marta. Štampu će prelistavati Ranko Pivljanin, a biće reči i o bolestima srca i Danu italijanskog dizajna.

Kako se demokrate odnose prema dosadašnjoj predsedničkoj kampanji? Kome ide u prilog više opozicionih kandidata? Šta misle o odluci da se ne održe i vanredni parlamentarni izbori? Gošća teme jutra biće internacionalna sekretarka DS-a Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Jerkov.

Štampu u Novom danu prelistavaće novinar Blica Ranko Pivljanin

Dolasku proleća i višim temperaturama većina se raduje, ali nagle promene temperature prave probleme srčanim bolesnicima. Kako da kroz ovaj prelaz zime u proleće prođu sa što manje zdravstvenih tegoba, u Novom danu govori doktor Rodoljub Ristić, kardiolog.

Okrugli sto “#Individua #Tehnologija #Društvo” otvoriće u beogradskom Mikser hausu prvi po redu Dan italijanskog dizajna, koji će se 2. marta održati u 100 gradova sveta. Događaj u Srbiji organizuju Ambasada Italije i Italijanski institut za kulturu. Tim povodom u studiju Novog dana Ambasador Italije u Beogradu Đuzepe Manco.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.