Izvor: Piplmetar.rs, 28.Feb.2024, 19:30

Aleks Nikolić pokazala ćerkinu sobu, pa otkrila kako se oseća posle priča da ima tumor (foto)

Beba Aleks Nikolić imaće preslatku sobicu
Beba Aleks Nikolić samo što nije stigla na svet, a mama je s nestrpljenjem očekuje. A, da bi već sutra mogla da ode u porodilište Aleks je pokazala jednom fotografijom na kojoj se vidi da su sve stvari za bebu spremne.
Instagram

Aleks na Instagramu neretko pokazuje kako provodi trudničke dane, a sada je uslikala gepek pun stvari, a uz to je kratko napisala:
– Mala je spremna.
Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Miroslav upoznao vanbračnog sina, ne zna se ko je bio emotivniji – Mirjana ispričala detalje susreta Potom smo mogli da vidimo kako sklapa krevetac za svoju naslednicu, a samim tim i da primetimo da će soba njene naslednice biti u belim i roze tonovima.
Instagram

– Sklapamo krevetac. Živa sam, zdrava sam, ne čitajte niskobudžetne lažne naslove… Nikakve tumore nemam, niti sam u bolnici. Ja nikad jača, na nesreću mnogih – napisala je Aleks u okviru svoje objave, komentarišući priče da je njeno zdravstveno stanje loše.
AUTOR: SVET
IZVOR: BLIC
FOTO: INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Mama, ja se smejem" Aleksandra Nikolić podelila FOTOGRAFIJU ULTRAZVUKA - Bebac se jasno vidi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 00:11

Bivša zadrugarka je i više nego spremna da postane mama...Aleksandra Nikolić, sa velikim iščekivanjem odbrojava svaki momenat do porođaja i momenta kada će na ovaj svet doneti svoju naslednicu. Svoj entuzijazam pokazuje svakodnevnim objavama na svom Instagram profilu, a najskorije nikog nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.