Albert Nađ saslušan u policiji

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albert Nađ saslušan u policiji

Albert Nađ odazvao se pozivu policije, pošto je njegova bivša supruga Jelena izjavila da je trpela nasilje dok je bila u braku sa bivšim fudbalerom Partizana.

Foto: MN Press

Jelena Nađ je nedavno u jednoj emisiji izjavila da je dobijala batine pred decom, a da je Albert pokušao da je siluje pred starijim sinom. On je u međuvremenu pred tv kamerama demantovao navode svoje bivše supruge.

Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u ponedeljak saslušana u policiji sa starijim sinom Nemanjom. Ona je ponovila pred policijom da je bila žrtva porodičnog nasilja.

Albert Nađ je došao na saslušanje u policiju u pratnji advokata. On se u policiji zadržao manje od sat vremena, prenosi "Kurir".

Nađ je u razgovoru sa policijom negirao sve optužbe, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.