Albanci šumokradice pucali na policiju

Izvor: Kurir, 21.Mar.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci šumokradice pucali na policiju

Albanci su posle pucnjave pešice pobegli preko administrativne linije prema Podujevu a policija je zaplenila dva traktora sa prikolicama

KURŠUMLIJA- Grupa Albanaca u sredu je pucala na patrolu kuršumlijske policije koja ih je zatekla u krađi šume u selu Tačevac.

Albanci su posle pucnjave pobegli preko administrativne linije prema Podujevu a policija je zaplenila dva traktora sa prikolicama.

-Umesto da poslušaju naredbu i stanu, Albanci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su ispalili nekoliko hitaca u pravcu policijske patrole, koja je uzvratila na pucnjavu. Albanci su zatim pobegli pešice preko adminstrativne linije.

Upucnjavi na sreću niko nije povređen, saznajemo nezvanično u policiji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Albanci pucali na srpsku policiju

Izvor: Press, 21.Mar.2013

Kako prenosi portal Južnasrbija.info, u ovom incidentu niko nije povređen a do incidenta je došlo, kada je u selu Tačevac, na teritoriji opštine Kuršumlija, grupa Albanaca koja je zatečena na delu kako krade šumu koja je u vlasništvu Srba, ispalila iz vatrenog oružja nekoliko hitaca u pravcu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.