Albanci koriste žrtve za politiku! I AMERIKA OŠTRO PO FLJORI ZBOG P*RNO SLIKA! Mrtva priča o srpskom genocidu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci koriste žrtve za politiku! I AMERIKA OŠTRO PO FLJORI ZBOG P*RNO SLIKA! Mrtva priča o srpskom genocidu!

Lideri privremenih institucija u Prištini trebalo bi da pomognu žrtvama, a ne da ih koriste za političku dobit, izjavio je danas predstavnik SAD u Prištini Filip Kosnet povodom slučaja poslanice vladajuće DPK Fljore Brovine.

Brovina je priznala da je u parlamentu pokazala lažne fotografije silovanja Albanke tokom poslednjeg sukoba na KiM.

- Oni koju su preživeli okrutnosti moraju biti tretirani s poštovanjem, dostojanstvom i osetljivošću. Kosovski lideri bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo da pomognu oporavku žrtava, a ne da ih koriste za političku dobit - napisao je Kosnet na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Atrocity survivors should be treated with respect, dignity, and sensitivity. #Kosovo’s leaders should be helping victims heal, not exploiting them for political gain. Read my remarks given at the recent Jahjaga Foundation Conference: https://t.co/ztIjB2gYca

— Ambassador Philip S. Kosnett (@USAmbKosovo) 17. мај 2019.

Brovina, poslanica DPK Kadrija Veseiljija, priznala je ranije danas da su fotografije, koje je pokazala u parlamentu i za koje je tvrdila da predstavljaju dokaz da su srpske snage silovale jednu Albanku tokom poslednjeg sukoba na Kosovu i Metohiji, falsifikat i da su zloupotrebljene.

Srbija Danas je pretragom spornih fotografija na Guglu otkrila da se radi o fotografijama koje se nalaze na stranim p*rno sajtovima na kojima piše da se radi o silovanjima u Iraku.

Očigledno se radi o sajtu koji ima sadržaj koji prikazuje brutalne scene i silovanja, a na osnovu slika može se zaključiti da se radi o profesionalnim glumcima, koji na uniformama nemaju nikakve oznake, što nije bio slučaj sa srpksim vojnicima na Kosovu i Metohiji u spornom periodu.

Kosovska skupština je posle jučerašnje rasprave u kojoj su prikazane p*rno fotografije donela rezoluciju o "genocidu Srbije na Kosovu".

Ko je Fljora Brovina možete pročitati klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.