Izvor: B92, 23.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci još bez stava o izborima

Bujanovac -- Predsednik Demokratske unije doline Skender Destani rekao je da njegova stranka još nije donela odluku o predsedničkim izborima.

"Mi želimo da se postigne zajednički stav svih stranaka koje deluju među Albancima na jugu Srbije oko odnosa prema predsedničkim izborima", rekao je on. Destani smatra da bi onda sve stranke zajedno trebalo da izađu sa odlukom šta će raditi povodom predsedničkih izbora.

Prema njegovim rečima, ako ne bude zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stava, njegova stranka će tek onda odlučiti šta će da radi.

Predsednik Demokratske partije Albanaca Ragmi Mustafa, koji je i predsednik opštine Preševo, rekao je da "ne zna još uvek kakav će biti stav njegove stranke oko predsedničkih izbora".

Predsednik Pokreta za demokratski progres Jonuz Musliju kazao je da će njegova stranka vrlo brzo doneti odluku o ponašanju prema predsedničkim izborima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.