Al Paćino: Otkriću vam tajnu...

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2010, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Paćino: Otkriću vam tajnu...

Glumac Al Paćino nedavno je u intervjuu jednom britanskom magazinu otkrio tajnu zanata zbog koje ga mladi glumci, iako to ne voli, nazivaju legendom.

"Laska mi kada mi mlađe kolege kažu da sam im uzor. Shvatam to kao kompliment, ali i dalje sebe vidim samo kao glumca koji se bori da dobije novu ulogu. Kada, i ako je dobijem, razmišljam kako da je odigram...jednostavno", rekao je Paćino (70).

"Ne smatram sebe za 'legendu' koja će deliti savete, i ja učim. Učim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i od mlađih kolega i nadam se da ću to uvek raditi. Ako bi mene neko pitao za savet, 'uputstvo' za napredovanje u karijeri rekao bih trud. Radite to što radite, radite to što najbolje možete i ne gledajte svet oko sebe kao mesto na kojem ima puno konkurencije. Obrazujte se, čitajte, nađite nešto što vas inspiriše, učite...to je 'tajna'".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.