Al Džazira startovala u SAD

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Džazira startovala u SAD

Televizija "Al Džazira" Amerika počela je danas da emituje program u Sjedinjenim Američkim Državama i tako ušla u duel sa najvećim kablovskim emiterima CNN, Foks njuzom i MSNBC.

Katarska televizija program je počela da emituje u 15 sati po lokalnom vremenu na istočnoj obali jenočasovnom informativnom emisiji o toj televiziji kući, a redovni program krenuo je od 16 sati.

"Al Džazira" je u kablovskom sistemu zamenila Karent TV Ala Gora i u startu će je pratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u više od 45 miliona domaćinstava širom Amerike.

Pokretanje programa u SAD "Al Džazira" je najavila u januaru ove godine, kada je otkupla prava koja je imala Karent TV i preuzela njene pretplatnike.

Sedište "Al Džazire" Amerika je u Njujorku, a njen osnovni cilj, kako je istaknuto na početku emitovanja programa, je da korisnicima pruži objektivne i nepristrasne informacije iz SAD i sveta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Al Džazira počela emitovanje u SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2013, 05:08

Televizija Al Džazira Amerika počela je u utorak da emituje program u Sjedinjenim Američkim Državama i tako ušla u duel sa najvećim kablovskim emiterima CNN, Foks njuzom i MSNBC.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.