Al Bagdadi najavio nove napade, objavljen snimak

Izvor: B92, 16.Sep.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Bagdadi najavio nove napade, objavljen snimak

Medijska mreža Islamske države emitovala je audio-poruku, za koju tvrdi da dolazi od lidera te terorističke organizacije Abu Bakira al Bagdadija.

U poruci navodno on upozorava da su u toku nove operacije.

"Operacije su u toku na različitim frontovima", rekao je Bagdadi na snimku objavljenom na mreži Al Furkan, što je, inače, njegova prva poruka od aprila.

On je naveo nekoliko lokacija na kojima će biti izvedeni napadi, kao što su Mali i Levantski zaliv, ali nije otkrio vreme eventualnih napada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE KRVAVI KALIF! Bagdadi poslao JEZIVU PORUKU, teroristi SPREMNI ZA NAPADE na OVIM lokacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019

Medijska mreža Islamske države emitovala je danas audio poruku...Medijska mreža Islamske države emitovala je danas audio poruku za koju tvrdi da dolazi od lidera te terorističke organizacije Abu Bakra al Bagdadija, a u kojoj on upozorava da su u toku nove operacije...- Operacije su u toku na različitim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.