Aktivisti SDA blokirali školu – Republička prosvjetna inspekcija traži pinudni ulazak (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 25.Feb.2020, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivisti SDA blokirali školu – Republička prosvjetna inspekcija traži pinudni ulazak (Video)

Inspektorka iz Ministarstva prosvete Svetlana Filipović danas je pokušala da izvrši primopredaju dužnosti u OŠ  ” Avdo Međedović” u Novom Pazaru, međutim aktivisti SDA Sandžaka onemogućili su joj ulazak. Kapija je bila zatvorena, a odlazeći Filipovićeva je rekla da će tražiti od tužilaštva asistenciju policije za prisilni ulazak u objekat škole.  Građani koji su se okupili rekli su da neće dozvoliti primopredaju dužnosti. Nastava se u školi odvija skraćeno. (a1tv.net)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

I za prosvetnu inspektorku u Novom Pazaru zatvorene kapije OŠ „Avdo Međedović“

Izvor: Danas, 25.Feb.2020

Prosvetna inspekcija, na čelu sa Svetlanom Filipović, nije zuspela da izvrši primopredaju dužnosti direktora u Oš „Avdo Međedović“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.