Aktivista Samoopredeljenja poručio Abdidžikuu: Zaustavićemo Zajednicu, kao 2015. godine

Izvor: B92, 04.Feb.2023, 21:25

Aktivista Samoopredeljenja poručio Abdidžikuu: "Zaustavićemo Zajednicu, kao 2015. godine"

Aktivista ogranka Samoopredeljenja u Albaniji Boiken Abazi rekao je da je predsednik DSK Ljumir Abdidžiku "zaljubljenik u Zajednicu".

Takođe je poručio da će Samoopredeljenje zaustaviti formiranje ZSO, kao što je to uradilo 2015. godine.

Abazi je na Fejsbuku reagovao na izjavu Abdidžikua koji je rekao da "grupa ideologa iz Tirane koja ima za cilj da uništi odnose Kosova sa saveznicima, uključujući SAD, kreira politiku Samoopredeljenja i Vlade Kosova".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Zajednicu smo zaustavili 2015. godine, zaustavićemo je i sada. Pozdrav iz Tirane za Ljumira, dečaka zaljubljenog u Zajednicu", naveo je Abazi.

Bojken Abazi je nedavno uporedio Zajednicu srpskih opština sa Holokaustom, istakavši da je " to isti rasistički mentalitet".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.