Ako vas Monika Beluci ne natera da negujete srpski jezik niko nece

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vas Monika Beluci ne natera da negujete srpski jezik niko nece

Filmska diva Monika Beluči podržala je akciju Negujmo srpski jezik i u okviru nje se fotografisala sa Pravopisom srpskog jezika!

Biblioteka grada Beograda je ove vesti, kao i fotografiju objavila na svojoj Fejsbuk stranici, a interenet korisnici su je dočekali oduševljeno.

Iskreno se nadamo da će lepo lice koje se prepoznaje u svim krajevima sveta biti dovoljna motivacija za one kojima je preko potrebno, da konačno počnu da - neguju srpski jezik.

Poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u okviru akcije "Negujmo srpski jezik" dosad su se našle na beogradskim bilbordima i u televizijskim spotovima, a promovišu ih poznata glumačka, književna, muzička i novinarska lica.

Akciju zaštite srpskog jezika, pisma, opšte jezičke kulture i pismenosti, organizuju i vode Sekretarijat za kulturu, Filološki fakultet i Biblioteka grada.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

"Knjigu u šake": Italijanska filmska diva promoviše "Pravopis srpskog jezika"

Izvor: B92, 28.Mar.2016

Filmska diva Monika Beluči podržala je akciju "Negujmo srpski jezik" i fotografisala se s Pravopisom srpskog jezika!..Biblioteka grada Beograda je ove vesti, kao i fotografiju objavila na svojoj Fejsbuk stranici, a internet -korisnici su je dočekali oduševljeno...Iskreno se nadamo da će lepo lice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.