Ako smem da prognoziram, nećemo ni dobiti ništa

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako smem da prognoziram, nećemo ni dobiti ništa"

Ako su Plenković, Zvizdić, Marković protiv nečeg u vezi sa Srbijom i njenim interesima, građanima je sve jasno, i, ako je neko protiv nekog predloga, onda svaki građanin Srbije razume šta je za nas dobro, kaže Aleksandar Vučić.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara kako vidi to što posle foruma u Alpbahu, u Austriji, tema razgraničenja više nije tabu, ali kancelarka Nemačke i dalje ne menja stav protiv te ideje, rekao da mu je od reagovanja političkih protivnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Srbiji mnogo zanimljiviji stav koji su tim povodom izneli političari u regionu, uključujući premijere Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

On je ponovio da Angelu Merkel zna godinama, da mu je poznata njena pozicija po pitanju Kosova i Metohije, da to nije nikom bilo nepoznato, ali da je interesantno kako su protiv toga mnogi u zemlji, ali i komšije.

"Razumem sve koji imaju nešto protiv. Ja njen stav znam već više godina, nije novost, nije tajna.To samo oni, zlobni, kojima je želja samo da propadne Vučić, pa makar propala i Srbija, podižu kao temu, iako smo to godinama slušali", rekao je Vučić u Rudnoj glavi, gde boravi kao šef stranke u susret lokalnim izborima u Majdanpeku.

Srbija postaje bolje mesto za život

To likovanje, kaže, ne može da razume, a na pitanje šta ako naši predlozi ne prođu i naši interesi ne budu uvaženi, Vučić je rekao: "Pa, ništa" i dodao:

"Ako smem da prognoziram, nećemo ni dobiti ništa, pa će moji protivnici biti srećni. A, da ćemo da imamo sve - to neću ljude da lažem".

O "velikosrpskom Kačaniku", uostalom, govore, primetio je, ljudi koji nikada u Kačaniku nisu bili, niti išta znaju, niti žele da tamo idu i da nešto znaju.

"Niti planiraju da se njhiova deca, koja se školuju u inostranstvu, za nešto bore, već naša i vaša deca da se bore za njihove fotelje", rekao je Vučić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ako su Plenković, Zvizdić, Marković protiv, sve je jasno"

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Ako su Plenković, Zvizdić, Marković protiv nečeg u vezi sa Srbijom i njenim interesima, građanima je sve jasno, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić...On je dodao da ako je neko protiv nekog predloga, onda svaki građanin Srbije razume šta je za nas dobro, a šta nije...Vučić je, odgovarajući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.