Ako si mislila da je ranije bilo loše, TEK TE ČEKA HAOS: Muž silovao ženu STO PUTA za vreme zabrane kretanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 15:52

Ako si mislila da je ranije bilo loše, TEK TE ČEKA HAOS: Muž silovao ženu STO PUTA za vreme zabrane kretanja

- Pojačao je muziku tako da niko od komšija ne može da me čuje kako vrištim i dozivam ljude da mi pomognu - objasnila je Džes.

Jedna žena u Velikoj Britaniji otkrila je da ju je suprug silovao više od 100 puta dok su na snazi bile mere zabrane kretanja kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Džes, što nije njeno pravo me, ispričala je u intervjuu za BBC kroz kakav je pakao prošla.

- Bila sam kući sa njim i oboje smo slušali obraćanje (premijera) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Borisa Džonsona... onda me je pogledao i rekao - Igre mogu da počnu. Ako si mislila da je ranije bilo loše, tek te čeka haos - kazala je ona.

U razgovoru je objasnila da je silovanje bila jako nasilno.

- Situacija je bila baš, baš loša. Zavese su bile spuštene, TV je bio pojačan, a vrata od kuće zaključana. Pojačao je muziku tako da niko od komšija ne može da me čuje kako vrištim i dozivam ljude da mi pomognu - objasnila je Džes.

Kako je ispričala, uspela je da pobegne jednom prilikom dok joj je suprug spavao, a uspela da je da pronađe na internetu kako da kontaktira policiju putem SMS poruke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.