Ako se u Norveškoj imate za suvozača LUTKU možete da budete kažnjeni, i to DEBELO

Izvor: Telegraf.rs, 04.Maj.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se u Norveškoj imate za suvozača LUTKU možete da budete kažnjeni, i to DEBELO

Vozač jednog električnog auta u glavnom gradu Norveške, Oslu morao je da plati 617 američkih dolara jer je u kolima vozio lutku, izveštava danas list Aftenposten.

Policija u Oslu zaustavila je "sumnjiv par" u električnom autu u traci za kolektivni transport, tokom jutarnjeg špica. Ni zimska jakna, naočare i crna perika nisu bili dovoljni da ih zavaraju. Ali, dotični vozač nije neki egzibicionista ni čudak. Verovatno je mislio da će tako moći da prevari policiju, a nije hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da poveze nikog drugog. Ili možda nije imao koga.

Put E18 u Oslu rezervisan je samo za električne automobile, ali između 7 i 9 sati ujutru, saobraćaj je dozvoljen jedino ako je u automobilu najmanje još jedan putnik.

Vozač je kaznu platio na licu mesta.

(Telegraf.rs / Izvor: news.xinhuanet.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.